lördag morgon

Godmorgon,
nu sitter jag här med en kopp kaffe och tänker på alla stackars satar som sitter och gör högskoleprovet. Missade att skriva upp mig på det, så jag får skriva i höst. Att sitta och skriva i 8 timmar, en slaskig lördagsmorgon, kan inte vara speciellt kul.
Ett stort lycka till!

Sen var det det här med Earth Hour. Vet inte riktigt vad jag tycker om det, det fina är väl att nästan hela världen gör något tillsammans (det händer inte ofta). Halv nio idag ska jag släcka ner allting och sitta och titta ut i fönstret, för att se hur många som engagerar sig. Blir nog bra, ja.

här kommer solen

Dagen har varit ganska hektisk. Hade några lektioner och åkte sedan till Handen tillsammans med Nadja. Efter det mötte vi upp Malin och det bar iväg mot skolan, igen. Vi plåtade Dino, åkte hem till Nadja (som förövrigt har en lustig fågel nu), provade lite kläder och lyssnade på Håkan. Var även ute i solen. Härligheter.

Nu har jag kommit hem från ett spinningpass och ska se på Criminal minds.


Snart är det vår, minsann.

do it all or don’t do it at all

Nu är jag hemma, efter en lång dag i skolan. Det känns verkligen som att jag ligger efter med mycket. Måste ta tag i situationen nu-nu-nu. Jag vill inte gå på komvux och göra projektarbete med Gittan 50 år, samtidigt som vi fikar i hennes inrökta lägenhet där 8 katter irrar omkring. Nej.

I dag gick heller inte tågen, av den anledningen att en ung kvinna i Jordbro hoppat framför ett tåg. Eller så kan det ha varit så att hon snubblat från perrongen. Människor i min omgivning, som säger sig ha bevittnat händelsen, säger olika.
Hemskt, i vilket fall som helst. Rest in peace.

Fick, på tal om annat, reda på att min lärare i webbdesign, Petter, har ett elektro-indie band som heter Kuryakin. Mycket bra. Check them out, vetja!

first things first

Nu tänkte jag komma igång med bloggskrivandet igen. Ni är lika peppa som jag, ja?

Vi fick studentmössorna idag!
Alla strosade runt i hemvisten och såg smått euforiska ut.
Det kändes lite som att känslan blev levererad tillsammans med mössorna,
känslan av att det inte är långt kvar. (första inlägget behöver inte vara intressant, säger vi)

RSS 2.0