klockan fyra

För en liten stund kom jag hem från en supermysig middag hos Nadja. Det bjöds på god mat, sangria och trevligt sällskap.  Jag gillar vår lilla tradition, att träffas varannan söndag, äta gott och ta igen tid tillsammans, gillar det väldigt mycket!

Imorgon bär det av mot ungdomsmottagningen, igen.
Tur att jag har fina vänner som följer med.
Sen ska jag äntligen äntligen äntligen träffa min kärlek.

Fågeln.

höstig och hostig

Tidigt imorse fick jag tummen ur röven och åkte till ungdomsmottagningen! Hur gick det? Jag fick en tid på måndag och skickades hem. Jag och Nadja hann iallafall sitta i morgonsolen och ta en kaffe, det vägde ju upp lite.

 

Annars har jag tillbringat dagen hemma i soffan tillsammans med min äckelhosta samt några liter thé och kaffe. Finemang.

 

Asha Ali - The time is now


hjärta

Igår drog jag med mig Alexandra hem till Antonio där vi åt god middag och myste. Senare åkte vi hem till mig och såg Män som hatar kvinnor, helt fantastisk film. Noomi Rapace är helgrym. Se den!

Vid tolvsnåret kröp vi i säng, myste ännnu mer och diskuterade viktiga samhällsfrågor.
Precis som det ska vara. Jag älskar dig.

Ikväll kommer min fina Amna över så ska här lagas mat, pratas och drickas thé!

jag älskar mitt meningslösa liv, hur är ditt liv?

Nu är hösten här på riktigt, don't you think?
Härligt att dra på sig en varm tröja, promenera i den friska höstluften och se löven byta färg. Folk börjar redan ladda inför Halloween 09, eller ja, mannen som bor mittemot mig. När jag var ute på balkongen igår såg jag honom skutta runt i sin lägenhet, iklädd underkläder, röd peruk och häxhatt. Det finns olika sätt att roa sig på en fredagskväll, uppenbarligen.

Själv hittade jag inga peruker, så det blev att hosta, dricka thé och läsa istället.
Tur att fina Madeleine piggade upp min tråkiga tillvaro genom att slå en pling från Göteborg. Inte varje dag man hör Håkan i luren! Jag var i eufori, även om bara för ett ögonblick. Tack.

Waynes @ Drottninggatan med Kajsa, i veckan. Bra.


fin kväll

I veckan var jag på besök hos sötaste Madeleine som hade lagat till en otroligt god middag. Ibland önskar jag att jag var lika ambitiös, eller att jag åtminstone kunde laga mat!
Lär mig, tack.


RSS 2.0